v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
SEŠ LI ŽENA OD X-XXXL VĚKU VÁHY CO MA RADA LÍZÁNÍČKO KLASIKU ČI POTŘEBUJE OTĚHOTNĚT CI RADA SVÁDÍŠ TEL-728 285 330 SMS NEJLEPE ANO PODME LUPAČITR

Cena: 1 ,-Kč

Číslo inzerátu:  1216961
Vloženo:  08. 06. 2024
Změněno:  08. 06. 2024
Druh:  nabídka
Kraj:  Plzeňský
Okres:  Plzeň-město
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  JAROMIL999
Město:  Plzeň
Kraj:  Plzeňský
Okres:  Plzeň-město
Telefon:  +420728285330
Další inzeráty od inzerenta >>

SEN - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Milan 48/183/75
Hledám ženu upřímnou nekonfliktní nekuřák abstinent pojízdný štíhlí svobodný čistotný pořádkový čestný 20 let bez ženy bydlím ve svém. Dítě potěší. Jsem citlivý naslouchavý poznám lež faleš podvodníky blondýnka štíhlá menší prsa čistotou nekouří nepije čestná pěstování rostlin a zvířat.
On hledá ji dohodou
Společná záliba PISS
Ahoj holky a ženy, chtěl bych najít stálou partnerku, která ráda provádí piss hrátky, je mi 32, 195cm vysoký, vlastní byt (v Praze), pracující, normální-štíhlý-svalová postava ozvi se mi na mail TheAngelBoy@seznam.cz vyměníme si fotky a věřím že si budeme rozumět. Těším se, ... čekám na tebe ! :)
On hledá ji dohodou
JSI NORMÁLNÍ DÍVKA
Jsi normální hodná, štíhlá a chytrá holka do 25 let, která to s financemi nemá lehké, je sama a chce to změnit? Lepí se na Tebe většinou jen příživníci, nešťastníci a zoufalci, kteří mají jen "chuť, nahou pr-el a IQ pokojové teploty"? Pomohou Ti 3t každý týden? Pokud se chceš zbavit smůly, tak dej vědět! Jsem ochoten Ti trvale finančně pomáhat. Záleží na Tobě. Diskrétně a seriózně.
On hledá ji 3 000,-
POTŘEBUJEŠ, ALE STYDÍŠ SE?
Nestyď se, nemáš proč! Nejsi jediná, která má v peněžence průvan a chronickou anorexii. Tu hned vyléčíme:) Pokud si veselá, vtipná, štíhlá, chytrá holka do 25 let, která má tento problém a nikdo Ti nechce pomoci, čeká na Tebe třeba hned, \"tři tisíc důvodů\", proč jít do toho. Nechci nic, co by jsi nechtěla Ty. Nabízím pomocnou ruku, třeba i trvale. Diskrétně a kdykoli.
On hledá ji 3 000,-
Otrokyně
Přijmu ihned, doživotně otrokyni, služku. Nenáviděnou, šikanovanou, hubenou, drobnou, malá prsa ( do ruky ) a osamělou holku k ničemu. Zamindrákovanou, zlomenou šedou myš. Staneš se Pánovým majetkem ... Sníš o službě 24/7/365 Máš své tajné sexuální touhy, které ti nikdo nikdy nesplnil. Tvé sexuální touhy jsou takové, že bys to po svém partnerovi ve vztahu ani nežádala. Proto jsem tu já, tvůj budoucí PÁN. Já se na tebe nedívám s pohrdáním, já ti rozumím. Občas chceš vybočit ze svého stereotypu života a chceš si naplnit svou tajnou touhu, svůj tajný sen. Nemusíš se bát. Vím, co cítíš, a proto jsem tu já, tvůj budoucí Pán. Pokud máš v sobě skryté perverzní touhy, neboj se mě oslovit. Úvodem seznámení bude “Lekce uctivého chování”. Cítíš v sobě podřízenost a submisi? Sníš o tom, jak předstupuješ před svého pána, jak se klaníš, jak obřadně klekáš na kolena? Já ti to umožním. Nejprve se hned za dveřmi bytu vysvlékneš SAMA do naha a postavíš se do pozoru. 98oslov@seznam.cz
On hledá ji dohodou
Žena či dívka na kafe a pokec.
Jenom mě zajímá, jestli ještě existuje žena či dívka maximálně 18 - 45 let, která se ráda sejde na popovídání a případně i víc. Prostě taková kamarádka s výhodami. A co je hlavní nebude požadovat žádnou finanční odměnu. Existuje vůbec ještě taková?
On hledá ji dohodou
Hříšník hledá spravedlnost
Protože mám hříchu poměrně dost a chybí mi terapie pomocí spankingu, rád bych poznal Ženu, (spankerku), která preferuje F/m spanking. Chybí mi ty Vaše krásné Ženské fráze o tom, že si spanking, disciplinu, kalhoty dolů zasloužím. Rád poznám Ženu, kterou by bavilo dát nevychovanému chlapci na zadek, za jeho špatné chování. Zasloužený, spravedlivý spanking s rozumem, ale vše je o domluvě. Klasický sex nehledám, jen červený zadek, mojí bezmoc, strach, napětí a nevědět kdy. Jsem z Karlovarska, ale mohu i někam v rozumné vzdálenosti přijet. Mám i vlastní zázemí.
On hledá ji dohodou
Dlouhé a hluboké lízání,fetiš
Hledám Ženu která je na svojí mušličku a zadeček pyšná. Mušličky a zadečky mě hodně přitahují vzrušují a rád ti je budu obstarávat opravdu ve všech směrech jako je hlazení, líbání, lízání, dráždění ruznými hračkami, facesitting, živí polštářek. Budu mít rád i vše, co se tvého zadečku a mušličky týče třeba i tvoje kalhotky, užívat si jejich vůni a vlhkost. Jsem hodný 35 letý sportovní postavy,jsem pojízdný tak můžu přijet Praha-západ,Louny,Plzeň,Karlovy Vary
On hledá ji dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: